Referat: Polonia Falcons FF - Gimonäs FC

M: K.Mårtensson - Roslin - Wiklund - Nouri

F: Ekendahl - Sundqvist

Avb: Hörnberg, Hermansson, Bojang, M.Mårtensson

Första halvlek (1-2)

8' 1-0 till Polonia. De hittar en genomskärare mellan våra mittbackar som friställer en Polonia-spelare som rullar in 1-0.

17' 1-1 Jens Ekendahl efter ett fint klapp-klapp spel där Alexander Wiklund spelar Christoffer Sundqvist som kan gå på avslut men osjälviskt passar till Jensa som med vänstern bredsidar in den.

38' 1-2 Erik Dahlberg assisterat av Christoffer Sundqvist. Erik håller sig kvar uppe i anfallszon när Christoffer från högersida av målet hittar in till Erik som skickar in den med ett distinkt avslut.

42' Gult kort Christoffer Sundqvist för snack.

Andra halvlek (1-0) Slutresultat 2-2

65' Gult kort Christoffer Roslin

75' Gult kort Erik Dahlberg

90' 2-2 Polonia kvitterar med bara några minuter kvar av matchen. Vi har under stora delar av andra halvlek varit pressade och inte haft mycket boll. Vi slarvar med att få bort bollen i egen box och oturligt nog hamnar den hos en fri Polonia-spelare som skjuter in kvitteringen.

Säsongenspremiären är äntligen över och trots ett poäng och stark återhämtning i första halvlek så kändes det som en förlust då 3 poäng togs ifrån oss i slutminuterna. Vi vet vad vi behöver jobba vidare på och jag såg revanschlusten i ögonen på spelarna direkt i omklädningsrummet.

Nästa match är nu på fredag 22/4 mot Råsunda IS som vann sin premiärmatch med 2-1.